Matkapuhelin

040 831 4608

Sähköpostiosoite

anne.ojala@ppc.inet.fi

Dui Clinique -hoidot

Dui – hoito perustuu itämaiseen lääketieteeseen, kiinalaisiin yrttipohjaisiin tuotteisiin sekä matalataajuuslaitehoitoon.
Matalataajuusvirtalaitteella aktivoidaan yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta, stimuloidaan akupisteitä sekä normalisoidaan nestekiertoa.
Dui – hoidon voi ottaa yksittäisenä ”freshup” – hoitona tai kun halutaan pysyviä hoitotuloksia tulee hoito tehdä 5-10 kerran sarjana.
Hoidoista on saatu apua mm. turvotuksiin, akneihoon, arpiin, pigmenttihäiriöihin, couperosaihoon, arpiin sekä auringon vaurioittamaan ihoon.
Dui-hoitoa voi käyttää myös vartalohoidoissa tai jalkahoidoissa. Hoito sopii kaikenikäisille ja naisille ja miehille.

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Tässä intialaisessa hoidossa käsitellään Shirodara-hierontaöljyllä pään ja kasvojen alueen marmapisteet (energiapisteet). Myös niska-hartiaseutu käsitellään kevyesti. Hoito on hyvin rentouttava ja toimiikin siten tehokkaana stressin lievittäjänä. Hoidon jälkeen hiukset ovat öljyiset, joten varaudu huivilla tmv:lla kotimatkaa varten. Hoidon kesto n.60min.


Ayurveda koko kehon hieronta

Hoito tehdään oman doshan mukaisilla luomuyrttiöljyillä. Koko keho hierotaan päästä varpaisiin käyden läpi myös kaikki marmapisteet (energiapisteet). Hoidon kesto n.90min.

Kizi – öljynyyttihieronta

Koko kehon hieronta Ayurveda – menetelmällä käyttäen hoidossa öljyssä lämmitettyjä yrttinyyttejä. Hoidon kesto n.90min.


Kuumakivihieronta


Kuumakivihieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa,verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä lämmön vaikuttaessa syvälle lihaksiin. Hoito on ennen kaikkea stressiä laukaiseva ja hemmotteleva.